Tájékoztató 7.


Kedves Szülők! Kedves Tanulók!


A 2021. március 5-én megjelent a 104/2021.(III.5.) Kormányrendelet „A védelmi intézkedések szigorításáról”, valamint a fenti Kormányrendelet 11.§.(4) bekezdésében foglaltak szerint a SZFHÁT/36453/2021-ITM egyedi miniszteri határozat „a szakképző intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről”.

A fenti jogszabályok, valamint a médiában megjelent újabb hírek értelmében az alábbiakról tájékoztatom iskolánk tanulóit, valamint a kedves szülőket.

1.) A szakképzésben a közismereti és a szakmai oktatás továbbra is on-line módon, digitális munkarendben zajlik.

2.) Az érettségi vizsgára, illetve a szakmai vizsgára készülő tanulók számára a konzultációs lehetőséget továbbra is on-line módon biztosítjuk. Ugyancsak digitális munkarendben szervezzük a szakmai gyakorlatokat is.

3.) A kollégiumok 2021. március 8-tól továbbra is zárva tartanak.

4.) A tavaszi szünet az iskolai munkatervünk értelmében 2021. április 01-től 2021. április 09-ig tart. A szünet előtti utolsó digitális oktatási nap 2021. március 31. szerda. A tavaszi szünet utáni első digitális tanítási nap 2021. április 12. hétfő.

5.) 2021. április 12-én digitális munkarendben folytatódik az oktatás „A” heti órarend szerint.

6.) A jelenléti oktatás jelenlegi tervezett kezdete 2021. április 19. hétfő. A jelenléti oktatás pontos kezdetéről, módjáról a járványügyi helyzet alakulását figyelembe véve, a megjelenő kormányrendelet után ismételten tájékoztatót teszünk közzé.

Kérem a tanulók aktív részvételét az online órákon, konzultációkon, foglalkozásokon!

Kérem a szülők támogató segítségét, hogy gyermekeik sikeresen teljesíthessék tanulmányi feladataikat!

Kérek Mindenkit, hogy kövesse az iskola honlapján, és a facebook oldalán megjelenő információkat, valamint az osztályfőnököktől kapott tájékoztatásokat.

A digitális munkarendhez továbbra is a már megszokott Teams felületet használjuk.


Kellemes Húsvéti Ünnepeket, a tavaszi szünetre jó pihenést és további jó egészséget kívánok valamennyi diákunknak és a kedves szülőknek, családoknak iskolánk valamennyi oktatója és dolgozója nevében!


Ásotthalom, 2021. március 26.

Andrésiné dr. Ambrus Ildikó

igazgató