Tájékoztató 6.


Kedves Szülők! Kedves Tanulók!


A 2021. március 5-én megjelent a 104/2021.(III.5.) Kormányrendelet „A védelmi intézkedések szigorításáról”, valamint a fenti Kormányrendelet 11.§.(4) bekezdésében foglaltak szerint az SZFHÁT/36453/2021-ITM egyedi miniszteri határozat „a szakképző intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről”.

A fenti jogszabályok értelmében:

1.) A szakképzésben 2021. március 8-tól 2021. április 7-ig a közismereti és a szakmai oktatást kizárólag on-line módon, digitális munkarendben kell megszervezni.

2.) Az érettségi vizsgára, illetve a szakmai vizsgára készülő tanulók számára biztosítani kell az online konzultáció lehetőségét is.

3.) A kollégiumok 2021. március 8-tól 2021. április 7-ig zárva tartanak.

4.) A szakképző intézményekben a szakmai gyakorlati oktatást is digitális munkarendben kell megszervezni.

A fenti szabályozások értelmében 2021. március 8. és 2021. április 7. közötti időszakban, iskolánkban a jelenléti gyakorlati oktatás, valamint az érettségi és szakmai vizsgákra felkészítő jelenléti konzultációs foglalkozások csak digitális formában kerülnek megtartásra.

Kérem a tanulók aktív részvételét az online órákon, konzultációkon, foglalkozásokon!

Kérem a szülők támogató segítségét, hogy gyermekeik sikeresen teljesíthessék tanulmányi feladataikat!

Kérek Mindenkit, hogy kövesse az iskola honlapján, és a facebook oldalán megjelenő információkat, valamint az osztályfőnököktől kapott tájékoztatásokat.

A digitális munkarendhez továbbra is a már megszokott Teams felületet használjuk.


Jó tanulást és jó egészséget kívánok Mindenkinek!


Ásotthalom, 2021. március 5.


Andrésiné dr. Ambrus Ildikó

igazgató