Tájékoztató 7.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A koronavírus járvány okozta megváltozott körülmények miatt az idei írásbeli érettségi vizsgákkal kapcsolatban – a mai napon érvényes szabályok alapján – az alábbi tájékoztatást adom.

  1. Az írásbeli vizsgák időpontjai:

2020. május 4. 9.00 óra Magyar nyelv és irodalom

2020. május 5. 9.00 óra Matematika

2020. május 6. 9.00 óra Történelem

2020. május 7. 9.00 óra Angol nyelv

2020. május 12. 14.00 óra Földrajz

2020. május 14. 8.00 óra Ágazati ismeretek (Erdészet és vadgazdálkodás)

2.) Az írásbeli vizsgák az Oktatóközpontban lesznek, a terembeosztást úgy készítettük el, hogy egy teremben 10 főnél ne legyen több tanuló.

3.) A terembeosztást már a kollégiumba történő megérkezéskor ismertetjük, azért, hogy a vizsga reggelén el tudjuk kerülni a csoportosulást.

4.) Az írásbeli dolgozatot megtekintésére 2020. május 28. és május 29-én 9.00 és 12.00 óra között lesz lehetőség az Oktatóközpontban előzetes beosztás alapján, a járványügyi szabályok betartásával. Aki kéri annak a dolgozatát beszkenneljük, és elküldjük az e-mail címére. Ehhez az szükséges, hogy a dolgozatírás napján a tanuló nyilatkozzon erről érvényes e-mail címének megadásával.

5.) Az érettségi vizsgák ideje alatt kollégiumi elhelyezést és étkezést biztosítunk azoknak a tanulóknak, akik ezt az igényüket az osztályfőnökökön keresztül már jelezték. A tanulók elhelyezése a nagykollégiumban történik, úgy, hogy egy szobában egy tanuló lesz.

6.) A kollégiumba a visszaérkezés a vasárnapi megszokott rend szerint történik. A visszaérkezést követően az ügyeletes tanárnál kell jelentkezni, aki az új rend szerinti elhelyezést biztosítja. Ezt követően a tanulók a szobáikban készülnek az érettségi vizsgákra.

7.) Az érettségi befejezését követően azok a tanulók, akik a kollégiumban maradnak, a szobáikba vonulnak, akik pedig hazamennek, a vizsgát követően a legrövidebb időn belül elhagyják az iskolát.

8.) A vizsga ideje alatt kézfertőtlenítőt és igény esetén maszkot is biztosítunk.

9.) Kérem a vizsgázókat, hogy az érettségi vizsgák ideje alatt a járványügyi előírásokat, az egymástól való 2 m-es távolságot tartsák be!

Mindenkinek sikeres vizsgákat és jó egészséget kívánok!

Ásotthalom, 2020. április 25.

Andrésiné dr. Ambrus Ildikó

igazgató